ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και έκτοτε κατοικεί στη Ηλιούπολη. Η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό γίνεται το 1980 οπότε και ξεκινά να προπονείται παράλληλα στον Γ.Σ."ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ" (τμήμα ποδοσφαίρου) και στον Α.Σ. "ΑΣΠΙΣ" Ηλιούπολης στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής γνώρισε αρκετές διακρίσεις με τις ομάδες που αγωνίστηκε. Όμως, προσωπική του μεγάλη στιγμή, λογίζεται η πρόσκληση του στα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας Νέων το1986.

Οι ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε με χρονολογική σειρά είναι: Γ.Σ. "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ", Α.Ο. "ΥΜΗΤΤΟΣ", "ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ" Α.Ο, Α.Π.Ο. "ΦΩΣΤΗΡΑΣ" Ταύρου, Α.Ο. "ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ" Γλυφάδας, Α.Ο. "ΔΙΑΝΑ" Ηλιούπολης, όπου και κλείνει την καριέρα του το 1997.

Όμως, το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  τον κερδίζει ολοκληρωτικά, υπηρετώντας το μέχρι σήμερα από διάφορες θέσεις. Σαν αθλητής ανακηρύσσεται το 1984, '85, '86 πρωταθλητής Ελλάδος (κατηγορίες Εφήβων) και δικαίως καλείται στο κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας Εφήβων / Νεανίδων, επίσης το 1986.

Το 1987 εισέρχεται στο "σώμα" Διαιτησίας του εν λόγω αθλήματος υπηρετώντας την από διάφορες θέσεις, όπως αυτή του Μάχιμου Διαιτητή, του Υπευθύνου Διαιτησίας Αγώνων, του Προέδρου τόσο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛ.Ο.Τ.), όσο και της αντίστοιχης Κ.Ε.Δ. της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ν. Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.), υπεύθυνες για την τέλεση των Αγώνων Επαφής και των Τεχνικών Πρωταθλημάτων (πούμσε).
 
Το 1991, σε ηλικία μόλις 23 ετών, μετά από παρακολούθηση και επιτυχείς εξετάσεις σε Διεθνές σεμινάριο υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (WTF), που τελέστηκε στην Αρχαία Ολυμπία / Ελλάδα, αποκτά δίπλωμα 3ης κλάσης Διεθνή Διαιτητή. Από τότε έως σήμερα διανύει μία αξιοζήλευτη πορεία, γεμάτη διακρίσεις διαιτητεύοντας σε δεκάδες Διεθνείς Συναντήσεις, Ευρωπαϊκά & Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Σταθμός στη καριέρα του, η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες Σίδνεϊ 2000 / Αυστραλία (φωτο), όπου το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κάνει τη πρώτη του εμφάνιση σαν Επίσημο Αγώνισμα και δικαίως χαρακτηρίζεται για το άθλημα ως "Χρυσή Ολυμπιάδα". Είχαν προηγηθεί οι αγώνες επίδειξης στις Ολυμπιάδες  Σεούλ 1988 / Κορέα και Βαρκελώνη 1992 / Ισπανία.

Σε αυτούς τους αγώνες ανακηρύσσετε από τη WTF ως "Καλύτερος Διαιτητής" και βραβεύεται εκ μέρος των διοργανωτών από το Διευθυντή Αγώνων κ. Michael Whang. Αποτέλεσμα της επιβράβευσης αυτής είναι η απευθείας προαγωγή του σε 1ης κλάσης Διεθνή Διαιτητή WTF. Με τη διάκριση του αυτή αυτομάτως συμπεριλαμβάνεται στους πιο έμπειρους διαιτητές Παγκοσμίως και στα Διεθνή Πρωταθλήματα όπου καλείται εκτελεί και χρέη Υπευθύνου Διαιτησίας Αγώνων.

Το 2008, μετά από παρακολούθηση και επιτυχείς εξετάσεις σε Διεθνές Σεμινάριο υπό την αιγίδα της WTF στο Πορτ-Σάιντ / Αίγυπτος, αποκτά δίπλωμα 3ης κλάσης Διεθνή Διαιτητή για Τεχνικά Πρωταθλήματα (Πουμσε).

Με την αποκτήσει και του πτυχίου αυτού δικαίως κατατάσσεται, σε παγκόσμιο επίπεδο, ανάμεσα στους "πιστοποιημένους ανθρώπους" του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ όπου η γνώση τους καλύπτει όλο το φάσμα του εξαιρετικού από πάσης φύσεως Ολυμπιακού Αγωνίσματος.

Το 2009 δε, καλείται ως Κριτής Αγώνων στο 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πούμσε, που διεξήχθη στο Κάιρο / Αίγυπτος, όπου ανακηρύσσεται από την WTF ως "Καλύτερος Κριτής" και στο τέλος των αγώνων βραβεύεται από το τ. Γενικό Γραμματέα κ. Jin Suk Yang (φωτο).

Κορυφαία στιγμή της καριέρας του θεωρείται η αναγνώριση από τη WTF της 20ους προσφοράς του σε Διεθνές Επίπεδο (1991-2011). Στα πλαίσια λοιπόν, εκδήλωσης για τον εορτασμό "50 Χρόνων Διπλωματικών Σχέσεων Ελλάδος – Κορέας (1961 – 2011)", στις 5 Νοεμβρίου 2011 στην Ηλιούπολη, μεταξύ άλλων γεγονότων, πραγματοποιείται και η βράβευση του για το λόγο αυτό.

Την απονομή της Τιμητικής Διάκρισης εκ μέρος της WTF έκανε ο Γεν. Γραμματέας της ΕΛ.Ο.Τ. και τ. Β' Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ETU) κ. Μιχάλης Φυσεντζίδης. (φωτό)

Εξίσου μεγάλη στιγμή λογίζεται και η απονομή ενός "ξύλου θραύσης", με τις υπογραφές των μελών της καλύτερης ομάδας επιδείξεων στο κόσμο "KUKKIWON", η οποία είχε προσκληθεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση για να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση πρόγραμμα. Την απονομή έκανε ο προπονητής της ομάδας κ. Joung Jae Hoon, σε έντονο συγκινησιακό κλίμα. (φωτο)

Σήμερα, λόγω της υψηλής βαθμίδας πτυχίου WTF που έχει, αλλά κυρίως λόγω της μεγάλης εμπειρίας και αποδοχής του επιπέδου γνώσεων που κατέχει στο τομέα της Διαιτησίας (σε Εθνικό & Διεθνές επίπεδο), τελεί χρέη Πρόεδρου τόσο της Επιτροπής Ενστάσεων Αγώνων της ΕΛ.Ο.Τ., όσο και της Επιτροπή Εποπτείας & Αξιολόγησης Διαιτησίας της Ε.ΤΑ.Ν.Ε.

Παράλληλα με την προσωπική του καριέρα, το 1989, ιδρύει (μαζί με άλλους) τον Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ "ΘΡΙΑΜΒΟΣ" με στόχο τη καλλιέργεια & διάδοση του Ολυμπιακού Αγωνίσματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Στη πορεία βέβαια προστίθενται και καλλιεργούνται τόσο το Ολυμπιακό Αγώνισμα της Ρυθμικής Γυμναστικής, όσο και της Αεροβικής Γυμναστικής. Αποτέλεσμα της πολυδιάστατης αυτής έκφρασης του Σωματείου είναι η μετονομασία του το 2000 σε Α.Σ. "ΘΡΙΑΜΒΟΣ" ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Έχει υπηρετήσει το Σύλλογο τόσο από θέση Προπονητή, όσο και Προέδρου κατακτώντας μεγάλες επιτυχίες (φωτο) με αποτέλεσμα ο "ΘΡΙΑΜΒΟΣ" να συγκαταλέγεται στους ενεργούς και με παραγωγικό έργο Συλλόγους στην Ελλάδα.

Αξιοπρόσεκτο θεωρείτε επίσης, το γεγονός ότι το Σωματείο τροφοδοτεί με αθλητές τις Εθνικές Ομάδες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Ρυθμικής & Αεροβικής Γυμναστικής διαχρονικά από το 2004 έως σήμερα, συμμετέχοντας σε Διεθνείς Αγώνες και κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις.

Τα τελευταία χρόνια η "θέση" του στο Σύλλογο είναι εκείνη του Υπευθύνου Λειτουργίας & Επικοινωνίας, μεριμνώντας τόσο για την οργάνωση και λειτουργία όλων των τμημάτων, καθώς επίσης και διεκπεραίωσης όλων των επαφών με τους κοινωνικούς φορείς (Γ.Γ.Α , Ομοσπονδίες, Δήμους, κ.α.).

Τέλος, συνοψίζοντας σε τίτλους το βιογραφικό του στο χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ είναι:

01. Κάτοχος 7ου DAN WTF & ΕΛ.Ο.Τ.,
02. Προπονητής Β΄ Κατηγορίας / Γ.Γ.Α,
03. 1η Κλάση Διεθνής Διαιτητής Αγώνων / W.T.F,

04. 3η Κλάση Διεθνής Διαιτητής Πούμσε / W.T.F,

05. Πρόεδρος Επιτροπής Εποπτείας & Αξιολόγησης Διαιτησίας / Ε.ΤΑ.Ν.Ε.
06. τ. Πρόεδρος Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας / ΕΛ.Ο.Τ,

07. τ. Πρόεδρος Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας / Ε.ΤΑ.Ν.Ε,

08. A΄ Κατηγ. Εθνικός Διαιτητής αγώνων επαφής και πούμε / ΕΛ.Ο.Τ,
09. Διαιτητής Ολυμπιακών Αγώνων - Σίδνεϊ 2000 / Αυστραλίας,
10. Πρωταθλητής Ελλάδος 1984, ΄85, ΄86 κατηγορίες Εφήβων / ΕΛ.Ο.Τ.

Με ήθος, συνέπεια, επαγγελματισμό και πάνω από όλα ανιδιοτελή αγάπη τελεί το λειτούργημα του Δασκάλου - Προπονητή ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σε ηλικίες από πέντε ετών και πάνω, βοηθώντας με τις γνώσεις του στην ανάπτυξη τόσο σωστά δομημένων χαρακτήρων, όσο (όπου το επιτρέπουν οι συνθήκες) και ολοκληρωμένων αθλητών – πρωταθλητών. Η σχέση που αναπτύσσει με τους μαθητές του, δεν έχουν "ταβάνι" προσέγγισης.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το Μπαλέτο σε ηλικία 6 ετών. Κλείνοντας τον 21ο χρόνο της ηλικίας της, μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού, εισάγεται στην αναγνωρισμένη από το κράτος Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού "ΡΑΛΛΟΥ ΜΑΝΟΥ".

Μετά από παρακολούθηση τριών ετών σπουδών, το 2002 παίρνει πτυχίο "Καθηγήτριας Χορού", με δικαίωμα να διδάσκει Μπαλέτο, Σύγχρονο, Ρυθμική & Χορογραφία. Παράλληλα παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων Aerobic, Step, Zumba, Pilates τα οποία διδάσκει σε διάφορα γυμναστήρια.

Το "πλούσιο" βιογραφικό της σε συνεργασίες και αντικείμενα διδασκαλίας στη μέχρι τώρα καριέρα της από το 2001 έως σήμερα είναι:

2001 – σήμερα / Γυμναστήριο "K sports club":
Διδασκαλία Μουσικοκινητικής Αγωγής σε κοριτσάκια ηλικίας 4-7 ετών,
Διδασκαλία Ρυθμικής Γυμναστικής - Μπαλέτου σε κορίτσια ηλικίας 8 ετών και άνω,
Διδασκαλία Αγωνιστικής Αεροβικής σε κορίτσια ηλικίας 10-18 ετών,
Διδασκαλία σε ομαδικά προγράμματα Δημιουργικού Χορού (Kid Aerobic) - Μαζορέτες σε κορίτσια ηλικίας 11-15 ετών,
Διδασκαλία Μπαλέτου για Ενήλικες,
Διδασκαλία σε ομαδικά προγράμματα Aerobic & STEP για Ενήλικες.
Διδασκαλία σε ομαδικά προγράμματα Pilates για Ενήλικες.

2001 – 2003 / Γυμναστήριο "Training Edge":
Διδασκαλία σε ομαδικά προγράμματα Aerobic & STEP για Ενήλικες.

2003 – 2004 / Γυμναστήριο "L.A.":
Διδασκαλία σε ομαδικά προγράμματα Aerobic & STEP για Ενήλικες.

2004 – σήμερα / Ιδιωτικό Σχολείο ¨Σύγχρονη Παιδεία¨:
Διδασκαλία Μουσικοκινητικής Αγωγής σε κοριτσάκια ηλικίας 4-7 ετών,
Διδασκαλία Ρυθμικής Γυμναστικής σε κοριτσάκια ηλικίας 8-12 ετών,
Διδασκαλία σε ομαδικά προγράμματα Δημιουργικού Χορού (Kid Aerobic) - Μαζορέτες σε παιδιά ηλικίας 8-12 ετών.

2006 – 2009 / Παιδικός Σταθμός "Ηλιοχαμόγελο":
Διδασκαλία σε μικτό τμήμα παιδιών ηλικίας 3,5-5 ετών.

2006 – 2010 / Παιδικός Σταθμός "Παραμύθι να Αρχινήσει":
Διδασκαλία Μουσικοκινητικής Αγωγής σε παιδιά ηλικίας 3,5-5 ετών.

Όμως, ως τα πιο δημιουργικά και καλύτερα χρόνια στην έως τώρα επαγγελματική της πορεία θεωρούνται εκείνα της συνεργασίας της με τον Α.Σ. "ΘΡΙΑΜΒΟΣ" Ηλιούπολης.

Στον εν λόγω Σύλλογο ανέλαβε χρέη Δασκάλας Μπαλέτου / Χορογράφου στο τμήμα Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής, όπου με τη δουλειά της συνετέλεσε στη κατάκτηση σημαντικών διακρίσεων σε Ατομικό & Ομαδικό επίπεδο τόσο σε Φιλικούς Αγώνες προετοιμασίας, όσο σε Διασυλλογικά (*) και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Αξίζει λοιπόν να αναφέρουμε  διακρίσεις, όπου αθλήτριες υπό τη καθοδήγησή και τις χορογραφίες της, κατέκτησαν μετάλλια σε Πανελλήνιο και Διασυλλογικό επίπεδο, από το 2005 έως και το 2010,  σε διάφορες κατηγορίες διαγωνισμού:

02,03/04/2005
3η θέση Σύνθετο Ομαδικό Κορασίδων.

 

23,24/04/2005
3η θέση Σύνθετο Ομαδικό Κορασίδων (*).

 

30,31/03/2007
3η θέση Σύνθετο Ομαδικό Νεανίδων (*),
2η θέση Σύνθετο Ατομικό Παγκορασίδων (*),
1η θέση Σχοινάκι Παγκορασίδων (*),
2η θέση Μπάλα Παγκορασίδων (*),
3η θέση Χωρίς Όργανο Παγκορασίδων (*).

 

02,03/04/2005
3η θέση Σύνθετο Ομαδικό Κορασίδων.

 

23,24/04/2005
3η θέση Σύνθετο Ομαδικό Κορασίδων (*).

 

30,31/03/2007
3η θέση Σύνθετο Ομαδικό Νεανίδων (*).

 

14,15/04/2007
3η θέση Σύνθετο Ομαδικό Παγκορασίδων (*),
2η θέση Σύνθετο Ατομικό Παγκορασίδων (*),
1η θέση Σχοινάκι Παγκορασίδων (*),
2η θέση Μπάλα Παγκορασίδων (*),
3η θέση Χωρίς Όργανο Παγκορασίδων (*).

 

21,22/04/2007
3η θέση Σύνθετο Ομαδικό Νεανίδων.

 

28,29/04/2007
3η θέση Σύνθετο Ομαδικό Παγκορασίδων (*),
3η θέση Σχοινάκι Παγκορασίδων (*),
3η θέση Χωρίς Όργανο Παγκορασίδων (*).

 

07,08/07/2007
3η θέση Σύνθετο Ομαδικό Νεανίδων.

 

07,08/06/2007
3η θέση Σύνθετο Ομαδικό Παγκορασίδων,
2η θέση Σύνθετο Ατομικό Παγκορασίδων Δ2,
1η θέση Σχοινάκι Παγκορασίδων Δ2,
1η θέση Μπάλα Παγκορασίδων Δ2,
2η θέση Μπάλα Παγκορασίδων Δ1.

 

21,22/06/2008
1η θέση Σύνθετο Ομαδικό Παγκορασίδων,
1η θέση Σύνθετο Ατομικό Παγκορασίδων Δ2,
2η θέση Σύνθετο Ατομικό Παγκορασίδων Δ1,
1η θέση Χωρίς Όργανο Παγκορασίδων Δ2,
1η θέση Σχοινάκι Παγκορασίδων Δ2,
2η θέση Μπάλα Παγκορασίδων Δ2,
1η θέση Σχοινάκι Παγκορασίδων Δ1,
2η θέση Μπάλα Παγκορασίδων Δ1.

 

28,29/03/2009
3η θέση Σύνθετο Ομαδικό Γυναικών.

11,12/04/2009
3η Θέση Σύνθετο Ομαδικό Γυναικών,
3η θέση Σχοινάκι Γυναικών,
3η θέση Μπάλα Γυναικών,
3η θέση Στεφάνι Γυναικών,
3η θέση Μπάλα Γυναικών.

 

24,26/04/2009
1η θέση Σύνθετο Ομαδικό Παγκορασίδων (*),
3η θέση Σύνθετο Ατομικό Παγκορασίδων Δ2 (*),
1η θέση Σύνθετο Ατομικό Παγκορασίδων Δ1 (*),
1η θέση Σχοινάκι Παγκορασίδων Δ2 (*),
2η θέση Χωρίς Όργανο Παγκορασίδων Δ2 (*),
1η θέση Χωρίς Όργανο Παγκορασίδων Δ1 (*),
1η θέση Σχοινάκι Παγκορασίδων Δ1 (*),
1η θέση Μπάλα Παγκορασίδων Δ1 (*),
1η θέση Σύνθετο Ατομικό Κορασίδων (*),
1η θέση Κορύνες Κορασίδων (*),
1η θέση Στεφάνι Κορασίδων (*),
2η θέση Σχοινάκι Κορασίδων (*),
3η θέση Χωρίς Όργανο Κορασίδων (*).

30,31/05/2009
1η θέση Σύνθετο Ομαδικό Παγκορασίδων,
1η θέση Σύνθετο Ατομικό Παγκορασίδων Δ2,
1η θέση Σύνθετο Ατομικό Παγκορασίδων Δ1,
1η θέση Χωρίς Όργανο Παγκορασίδων Δ2,
1η θέση Σχοινάκι Παγκορασίδων Δ2,
1η θέση Μπάλα Παγκορασίδων Δ2,
1η θέση Χωρίς Όργανο Παγκορασίδων Δ2,
1η θέση Σχοινάκι Παγκορασίδων Δ1,
1η θέση Μπάλα Παγκορασίδων Δ1,
3η θέση Μπάλα Παγκορασίδων Δ2.

13,14/06/2009
3η θέση Σύνθετο Ατομικό Κορασίδων
04,05/07/2009 1η θέση Σύνθετο Ομαδικό Παγκορασίδων,
2η θέση Σύνθετο Ατομικό Παγκορασίδων Δ2,
1η θέση Σύνθετο Ατομικό Παγκορασίδων Δ1,
2η θέση Σχοινάκι Παγκορασίδων Δ2,
2η θέση Μπάλα Παγκορασίδων Δ2,
1η θέση Χωρίς Όργανο Παγκορασίδων Δ1,
1η θέση Σχοινάκι Παγκορασίδων Δ1,
1η θέση Μπάλα Παγκορασίδων Δ1,
3η θέση Ensemble Παγκορασίδων.

11,12/07/2009
1η θέση Σύνθετο Ατομικό Κορασίδων
1η θέση Κορύνες Κορασίδων,
2η θέση Σχοινάκι Κορασίδων,
2η θέση Χωρίς Όργανο Κορασίδων.

12,13/06/2010
1η θέση Σύνθετο Ατομικό Παγκορασίδων Δ2,
1η θέση Χωρίς Όργανο Παγκορασίδων Δ2,
2η θέση Σχοινάκι Παγκορασίδων Δ2,
3η θέση Μπάλα Παγκορασίδων Δ2.

Κορυφαία στιγμή της "Αγωνιστικής" της καριέρας, ήταν η πρόσκληση στην Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Νεανίδων ως Δασκάλα Μπαλέτου, όπου "Χορογραφεί" αθλήτρια του "ΘΡΙΑΜΒΟΥ" η οποία συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων 2010 (Βρέμη / Γερμανία), στο "Ατομικό". Η εν λόγω αθλήτρια, όντας η μικρότερη ανάμεσα σε 32 συμμετέχουσες αθλήτριες, κατέκτησε τη 16η θέση στο Σχοινάκι αν και πρωτοεμφανιζόμενη.

Ενώ η ίδια πλέον δεν αποτελεί μέλος του προπονητικού team των Εθνικών Ομάδων ΡΑΓ (Νεανίδων ή Γυναικών), εν τούτοις πολλές αθλήτριες, που εκγύμνασε τα τελευταία χρόνια ενασχόλησης της με το άθλημα, είναι μέλη είτε στο "Ατομικό" ή στο "Ensemble", είτε στα Κλιμάκια Επιλογής για τη στελέχωση των παραπάνω ομάδων στο εγγύς μέλλον.

Μετά τη προσωρινή "παύση" από την αγωνιστική δράση, τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει στο KSC τη δική της εστία εκμάθησης μυστικών Γυμναστικής/Μπαλέτου σε παιδιά ηλικίας από 3,5 ετών & πάνω, προσφέροντας απλόχερα αγάπη & δημιουργικότητα. Τα προγράμματα που εκπονεί ελκύουν σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον παρακολούθησης όλων των ηλικιών, επιβραβεύοντας με την αποτελεσματικότητα τους κάθε ασκούμενο.

Ειδικά, το "πακέτο γνώσης" και η αγάπη της για το Μπαλέτο της έδωσαν τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο σύστημα Εκγύμνασης για Ενήλικες, με βάση το Ρωσικό σύστημα Μπαλέτου/Vaganova, όπου η προσδοκία για σώμα δυνατό, ευλύγιστο, γεμάτο εκφραστικότητα είναι κάτι παραπάνω από εφικτό και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Ήδη, και χωρίς να θεωρείται αυτοσκοπός του διδασκόμενου προγράμματος, μαθήτριά της σε ηλικία 18 ετών και δίχως (!) προηγουμένως να έχει κάνει Μπαλέτο στη ζωή της, μετά από προετοιμασία τριών ετών κατάφερε να επιτύχει σε εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και να εισαχθεί στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού "Ν. ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ". Σήμερα η εν λόγω μαθήτρια μετά από 3 χρόνια παρακολούθησης της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής, είναι πτυχιούχος Καθηγήτρια Χορού και προσφέρει με τη δική της πλέον σειρά απλόχερα τις γνώσεις που αποκόμισε.

Η κατάρτιση και η εμπειρία που έχει στο Μπαλέτο, η άρτια γνώση που απέκτησε από την προετοιμασία αθλητριών Ρυθμικής και η επιπλέον ενασχόληση της με το "Aerobic", συνθέτουν μία Αθλητική Προσωπικότητα, όπου η γνώση της ξεπερνά τα στερεότυπα της "Καθηγήτριας Χορού".