ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - ΧΟΡΟΣ

Σκοπός του προγράμματος είναι ο συνδυασμός Αεροβικής και Ακροβατικής Γυμναστικής. Η εκγύμναση αγοριών & κοριτσιών ηλικίας από 10 ετών & άνω συνοδεία μοντέρνας μουσικής συντελεί στο να πετύχουν οι αθλητές τόσο τη δημιουργία δυναμικών χορογραφιών, όσο και τη πλήρη εκτόνωση τους.

Επιπλέον, μέσω του τρόπου εκπαίδευσης που χρησιμοποιείτε, εμπλουτίζετε ο χαρακτήρας τους με στοιχεία (εκτός άλλων) πειθαρχίας, αυτοπεποίθησης και αυταπάρνησης, στοχεύοντας στο να μην είναι ο ¨αδύναμος¨ κρίκος ανάμεσα στις παρέες τους, εντός ή εκτός σχολείου.

Δυστυχώς το Bullying στις μέρες μας ως φαινόμενο εκφοβισμού ή θυματοποίησης αποτελεί μορφή επιθετικής συμπεριφοράς που εμφανίζεται κυρίως στη σχολική πραγματικότητα.

Ένας μαθητής εκφοβίζεται ή θυματοποιείται όταν εκτίθεται επανειλημμένα και για αρκετό χρονικό διάστημα σε αρνητικές πράξεις άλλου ή άλλων μαθητών με σοβαρές επιπτώσεις για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του και τη διαδικασία της μάθησης.

Γι αυτό τα παιδιά, ειδικά στις ηλικίες προ-εφηβείας και εφηβείας θα πρέπει να γυμνάζονται συστηματικά ενισχύοντας την ¨ασπίδα¨ προστασίας τους.